Deze website gebruikt cookies om bepaalde functies mogelijk te maken en het aanbod te verbeteren. Indien u verder surft gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
  1. Winkelwagen (0)

Bedrukte draagtassen; functioneel maar vooral opvallend!

Draagtassen, zeker bedrukte draagtassen, zijn niet alleen functioneel. Als drager van uw huisstijl of reclameboodschap is het een zeer waardevol communicatiemiddel. Als aanbieder van hoogwaardige consumenten producten is de draagtas tegelijkertijd een representatieve geschenkverpakking. Uiteraard is het gebruikte materiaal en de afwerking van de tas een belangrijk onderdeel in de algehele. Kwaliteitsbeleving. Papieren draagtassen van EasyMappen.nl zijn:

Papieren draagtassen van EasyMappen.nl zijn:

• extreem stabiel
• prachtig qua uitstraling
• plaats besparend in de opslag
• beschermt tegen vochtigheid, vuil en gebruikssporen
• prettig om te dragen
• individueel bedrukbaar


Grootte en uitvoering van onze draagtassen

EasyMappen.nl biedt u papieren draagtassen met bedrukking aan in 5 verschillende formaten:

• flessentas- de klassieker voor de verpakking van drankflessen, formaat 100 x 360 x 100 mm
• draagtas standaard-de allrounder onder de draagtassen, formaat 230 x 340 x 105 mm
• draagtas hoog-wanneer het ietsje meer moet zijn, formaat 350 x 420 x 120 mm
• draagtas “big”- ideaal kleding en alles wat de ruimte nodig heeft, formaat 410 x 355 x 80 mm
• draagtas vierkant- praktisch en charmant, formaat 210 x 210 x 100 mm

De draagtassen van EasyMappen.nl worden gemaakt van 170 grams papier. Daarmee biedt EasyMappen niet alleen een tas met een mooie uitstraling, maar zorgt ook voor een extreme belastbaarheid tot wel 25 kg!
Om de stevigheid en de uitstraling verder te verbeteren is het oppervlak van de draagtas altijd voorzien van een kunststof veredeling. Deze is verkrijgbaar naar keuze in glans of matte uitvoering. De veredeling van de draagtassen geeft naast de luxe uitstraling de tas een extra bescherming tegen vuil en vocht. Draagtassen van EasyMappen blijven daarom ook na lenger gebruik nog schoon en mooi. Voor meer draagcomfort is uw EasyMappen tas voorzien van een comfortabel draagkoord (verkrijgbaar in 3 kleuren). Bovendien is de bovenrand van de tas dubbel uitgevoerd om het inscheuren van de draagtas bij hoge belasting te voorkomen.
Omdat de tassen volledig plat kunnen worden opgeborgen nemen deze weinig plaats in bij opslag. Een groter aantal bestellen om aan een gunstige prijs te komen is daardoor een overweging waard!

Ontwerp en bedrukking van de draagtassen

U kunt uw bedrukte draagtassen precies ontwerpen zoals u dat wilt! Met bedrijfslogo, een pakkende “pay off” een foto; u heeft het voor het zeggen. Om uw draagtas goed te kunnen ontwerpen bieden wij u op de website passende werktekeningen aan. Hiermee kunt u direct aan de slag. Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen? Bel of mail ons direct, want daarmee kunnen wij u zeker helpen met onze eigen DTP service!
Voor de bedrukking van de draagtassen gebruiken wij de modernste druktechnieken. Omdat de wij de kleine oplage digitaal drukken kunt u bij ons bestellen zonder oplage minimum! Oplage 1 is dus mogelijk!

Bestellen en verzending

Uw draagtassen kunt u eenvoudig online via de webshop bestellen. Natuurlijk kunt u ons altijd raadplegen voor advies en hulp. Neemt u gerust ook contact op wanneer u bijzondere wensen heeft. Nadat u uw bestelling heeft gedaan ontvangt u van ons een bevestiging per mail. Na controle en akkoord op het door u bijgevoegde ontwerp wordt de productie voorbereid. Zodra de order gereed is krijgt u van ons automatisch bericht. Binnen 2 dagen na de gereedmelding heeft u uw draagtassen in huis

Service & Contact

Heeft u vragen?

Wij zijn bereikbaar via:
info@easymappen.nl of
Tel. ++31 (0) 30 686 92 16

Ma.-Vr.: 8:30 - 17:00 uur
Of gebruik ons
Contactformulier

Uw voordelen
  • Afname vanaf oplage 1
  • Geleverd binnen 7-10 werkdagen
  • Inclusief basis controle bestanden
  • Gratis productie modellen
  • Gemakkelijk online opmaken
  • DTP service

Produkt Groep

Draagtassen

Draagtassen bedrukt met uw eigen ontwerp, voor de perfecte presentatie van uw bedrijf, uw producten en/of diensten.
Zo werkt het !
1. Product kiezen
2. Online ontwerpen, of…
3. Ontwerp als PDF uploaden
4. Klaar

Heel erg Easy!!

Wilt u een product in een andere uitvoering? Geen probleem!

Stuur gewoon een mailtje naar info@easymappen.nl. Wij maken dan een passende offerte.