Deze website gebruikt cookies om bepaalde functies mogelijk te maken en het aanbod te verbeteren. Indien u verder surft gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
  1. Winkelwagen (0)
Deze sessie is helaas beëindigd. Start het bestelproces opnieuw.
« Terug naar overzicht

Losbladige inhoud eenvoudig en snel online drukken.

Praktisch alternatief voor brochures en gebonden catalogi

Brochures en catalogi zijn niet altjd de beste oplossing voor een goede presentatie. Zeker wanneer de inhoud actueel gehouden moet worden, de informatie kan wisselen van samenstelling of wanneer inhoud moet wisselen per doelgroep. Juist in die gevallen is een ringband in combinatie met een losbladige inhoud de ideale oplossing. Ringbanden in combinatie met een losbladig inhoud worden daarom veel gebruikt door scholen en opleidingsinstituten, architecten, projectontwikkelaars, technische bedrijven, advocaten, notarissen ect.
Easymappen.nl biedt vanaf nu de mogelijkheden de aankoop van uw ringband te combineren met de complete bedrukking van de inhoud, het verwerken tot sets en inhangen in de ringbanden. Dat alles al of niet tegelijk met de tabbladen. Alles in 1 hand!

Materiaal, bedrukking, formaten en afwerking

Verschillende mogelijkheden voor de optimale oplossing

Losbladige inhoudsverwerking bestaat uit meerdere variabelen. Om u de optimale oplossing te kunnen bieden, geven wij op alle onderdelen verschillende keuzemogelijkheden.

Materiaal

Op het gebied van papier zijn er enorm veel verschillende mogelijkheden in zowel de papiersoorten als bijvoorbeeld de gramsgewichten (dikte/stevigheid) van het papier. Wij hebben uit de vele beschikbare papierkeuzes de onderstaande papiersoorten geselecteerd. Op aanvraag zijn andere opties mogelijk!

• 90 grams houtvrij offset (ideaal voor omvangrijke samenstellingen van sets die ook beschreven moeten kunnen worden, bijvoorbeeld voor cursusmaterialen)
• 135 grams MC – een hoogwaardig alternatief, met name geschikt voor de combinatie van tekst en fotos (productcatalogie, projectinformatie etc.
• 300 grams MC – qua uitstraling vergelijkbaar met 135 grs echter ruim 2x zo dik

Bedrukking

Als online drukkerij drukken wij uw losbladige sets afhankelijk van de oplage/omvang digitaal of in offset. Bij beide technieken garanderen wij de hoogst mogelijke drukkwaliteit dankzij de inzet van de modernste druktechnieken. De volgende opties zijn beschikbaar:

4/0- bladen eenzijdig bedrukt4/4- bladen 2-zijdig bedrukt

Formaat

In de webhop bieden wij zowel A4 (210 x 297 mm) als A5 (148 x 210 mm) aan. Andere formaten op aanvraag.

Boring

Wij bieden hier de volgende mogelijkheden:

• Met 2 gats boring, passend voor onze standaard ordners en ringbanden met 2-rings mechanieken
• Met 4 gats boring, passend voor onze standaard ringbanden met 4-ringsmechaniek
• Ongeboord, voor het opbergen van uw losbladige inhoud in een cassette of presentatiemap

Vergaren

Natuurlijk wordt uw gedrukte inhoud door ons op maat gesneden en op de gewenste volgorde vergaard, zonder extra kosten. Heeft u andere of aanvullende wensen (zoals bijvoorbeeld vanuit vooraad leveren van lesmaterialen of catalogie) neemt u dan gerust contact met ons op via mail, via ons contactformulier of telefonisch.

Bestelling en verzending van uw losbladige inhoud

Wij produceren uw losbladige inhoud in elke gewenste oplage en omvang. Uw losbladige inhoud kunt u eenvoudig online via de webshop bestellen. Natuurlijk kunt u ons altijd raadplegen voor advies en hulp. Neemt u gerust ook contact op wanneer u bijzondere wensen heeft. Nadat u uw bestelling heeft gedaan ontvangt u van ons een bevestiging per mail. Na controle en akkoord op het door u bijgevoegde ontwerp wordt de productie voorbereid. Zodra de order gereed is krijgt u van ons automatisch bericht. Binnen 2 dagen na de gereedmelding heeft u uw opdracht in huis.

Service & Contact

Heeft u vragen?

Wij zijn bereikbaar via:
info@easymappen.nl of
Tel. ++31 (0) 30 686 92 16

Ma.-Vr.: 8:30 - 17:00 uur
Of gebruik ons
Contactformulier

Uw voordelen
  • Afname vanaf oplage 1
  • Geleverd binnen 7-10 werkdagen
  • Inclusief basis controle bestanden
  • Gratis productie modellen
  • Gemakkelijk online opmaken
  • DTP service

Produkt Groep

Inhoudsverwerking

Productgroep

Inhoudsverwerking

De complete inhoud van uw ringband in hoge kwaliteit gedrukt en desgewenst ingehangen in uw ringband. Alles in 1 hand voor een perfecte presentatie!!

Zo werkt het!

1. Product kiezen
2. Online ontwerpen, of…
3. Ontwerp als PDF uploaden
4. Klaar

Heel erg Easy!
Heeft u specifieke wensen? Geen probleem!
Stuur gewoon een mail naar info@easymappen.nl of bel ons.