Deze website gebruikt cookies om bepaalde functies mogelijk te maken en het aanbod te verbeteren. Indien u verder surft gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
  1. Winkelwagen (0)

Bedrukte USB-sticks geschikt voor inhangen in ringband of ordner
Ordners en ringbanden blijven bij uitstek geschikt voor het overzichtelijk bewaren van informatie. Echter niet altijd is (alle) informatie beschikbaar op papier maar bijvoorbeeld wel digitaal. Meer en meer is er het besef dat de combinatie van deze 2 in veel gevallen de ideale communicatie mix vormen. Echter ook ingeval van administratieve opslag of bij cursusmateriaal is de combinatie een veelgevraagde. Om die reden heeft EasyMappen.nl een USB stick in haar programma welke afgestemd is op het formaat van een ordner -of ringband mechaniek. Een unieke en praktische oplossing om beide te combineren in 1 systeem. Uiteraard leveren wij de USB sticks onbedrukt zowel als 1 of 2-zijdig bedrukt.

USB-sticks van Easymappen – perfecte kwaliteit en 5 jaar garantie

Hoe groot het Datavolume ook is, bij Easymappen vindt u gegarandeerd de juistegeheugencapaciteit. Kies tussen opslag capaciteiten van 4-64 GB sla uw gegeven veilig op en breng vervolgens de USB stick aan in uw ringband of ordner. Elke USB stick van Easymappen is voorzien van 2 gaatjes welke precies passen in de door ons geleverde ringbanden en ordners.
Zo heeft u alle gegevens dus altijd direct onder handbereik. Naast de opslagcapaciteit heeft u nog de keuze uit 12 kleurvarianten en de mogelijkheid de stick volledig te personaliseren met uw eigen ontwerp bedrukking.

Betrouwbaarheid en zekerheid groot geschreven

Wanneer het gaat om dataopslag van uw gegevens mag niets aan het toeval worden overgelaten. Naast standaard 5 jaar garantie bieden wij de optie voor opslag als True Document of AES 256 Secure. De True Document uitvoering maakt het mogelijk gegevens als “alleen lezen” op te slaan. Het is niet mogelijk de opgeslagen documenten of gegevens te manipuleren of te veranderen. Opslaan op de USB AES 256 secure geeft u de gelegenheid vertrouwelijke documenten te versleutelen zodat onbevoegden geen toegang kunnen krijgen tot deze gegevens. Met de bijzondere USB sticks van Easymappen.nl kiest u voor gegarandeerde kwaliteit en de mogelijkheid deze door kleur en bedrukking volledig naar wens te personaliseren.

USB sticks bedrukken – stap voor stap gepersonaliseerd

U wilt uw USB stick aanpassen aan persoonlijke smaak of huisstijl van uw bedrijf? Voor intern gebruik of extern? Of als wellicht als premium of relatiegeschenk? Benut dan de optie de USB stick van uw keuze aan 1 –of 2-zijden te laten bedrukken. Hoe dat gaat?

1) Kies het gewenste product, de gewenste capaciteit (4 GB, 8 GB, 16GB, 32GB, 64GB) en type (standaard, True Document of AES 256)
2) Geef het gewenste aantal in (vanaf 10 stuks)
3) Kies de gewenste kleur
4) Benut de online editor voor online ontwerp of download de werktekening
5) Sluit in de vervolgstappen de order af

Natuurlijk kunt u bij vragen rekenen op de ondersteuning van de betrokken en vakkundige medewerkers van Easymappen.nl. Net als bij alle andere producten geldt; Easymappen, makkelijk gemaakt!

Service & Contact

Heeft u vragen?

Wij zijn bereikbaar via:
info@easymappen.nl of
Tel. ++31 (0) 30 686 92 16

Ma.-Vr.: 8:30 - 17:00 uur
Of gebruik ons
Contactformulier

Uw voordelen
  • Afname vanaf oplage 1
  • Geleverd binnen 7-10 werkdagen
  • Inclusief basis controle bestanden
  • Gratis productie modellen
  • Gemakkelijk online opmaken
  • DTP service

Produkt Groep

USB-Stick (bedrukt)

USB-Stick (geschikt voor ordner en ringband)

1 - of 2- zijdig bedrukte USB sticks passend in het mechaniek van uw ordner of ringband! Informatie op papier en digitaal in 1 map bij elkaar!

Zo werkt het!

1. Product kiezen
2. Online ontwerpen, of…
3. Ontwerp als PDF uploaden
4. Klaar

Heel erg Easy!

Heeft u specifieke wensen? Geen probleem!
Stuur gewoon een mail naar info@easymappen.nl of bel ons.