Deze website gebruikt cookies om bepaalde functies mogelijk te maken en het aanbod te verbeteren. Indien u verder surft gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
  1. Winkelwagen (0)

Vouwdozen  

Hoge kwaliteit en snel geleverd

De praktische vouwdozen van Easymappen.nl zijn perfect geschikt voor representatief verpakken en schenken. Full colour bedrukt en veredeld met topkwaliteit laminaat. Naar keuze in mat –of glanzend laminaat.

Vouwdozen vanaf slechts 1 exemplaar!

Bij Easymappen.nl geen hoge minimum oplagen! Daarom ook geschikt voor het bestellen van een presentaie exemplaar. Bestellen bij Easymappen.nl is dus bestellen zonder risico. Mocht het nodig zijn, dan kunt u bij Easymappen.nl altijd terugvallen op een ervaren team van specialisten. Dat is topkwaliteit in producten en topkwaliteit in service. Dát is Easymappen.nl.

Is uw vraag in onze webshop niet beantwoord, of is het door u gewenste formaat niet beschikbaar. Mail gerust naar info@easymappen.nl en wij maken een offerte op maat!

Service & Contact

Heeft u vragen?

Wij zijn bereikbaar via:
info@easymappen.nl of
Tel. ++31 (0) 30 686 92 16

Ma.-Vr.: 8:30 - 17:00 uur
Of gebruik ons
Contactformulier

Uw voordelen
  • Afname vanaf oplage 1
  • Geleverd binnen 7-10 werkdagen
  • Inclusief basis controle bestanden
  • Gratis productie modellen
  • Gemakkelijk online opmaken
  • DTP service

Produkt Groep

Vouwdozen

U heeft de keuze uit vouwdozen in een doos/deksel combinatie of vouwdozen met een insteek klep. Voor welke verpakking u ook kiest; de verpakkingen van Easymappen.nl geven uw product altijd de perfecte presentatie.

Zo werkt het !

1. Product kiezen

2. Online ontwerpen, of …

3. Ontwerp als PDF uploaden

4. Klaar Heel erg Easy !!

Wilt u een product in een andere uitvoering ? Geen probleem ! Stuur gewoon een mailtje naar info@easymappen.nl. Wij maken dan een passende offerte.