Deze website gebruikt cookies om bepaalde functies mogelijk te maken en het aanbod te verbeteren. Indien u verder surft gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie

Bedrukking en kwaliteit

Wat ons bijzonder maakt

Het maken van ringbanden, seminarmappen en ordners is al meer dan 30 jaar ons vak. Vanuit deze ervaring is Easymappen.nl opgericht om ook het maken van individueel bedrukte produkten in kleine oplagen (vanaf 1 exemplaar!) mogelijk te maken.  De varienteit aan presentatie producten welke u volledig volgens eigen ontwerp bij Easymappen.nl kunt laten bedrukken is uniek. U kunt bijvoorbeeld voor klantpresentaties kiezen voor de productie van 1 model. Maar ook in de privé sfeer geeft Easymappen veel mogelijkheden zoals het maken van een eigen foto album, uw ordners met een eigen kleur of ontwerp etc.

Naast de voor de hand liggende producten zoals ringbanden, tabbladen en ordners is er nog een enorme keuze aan offerte mappen, doosjes en geschenkverpakkingen, cassettes voor ringbanden en bijvoorbeeld tijdschriften of brochures. En alles in zowel serie productie als enkele stuks, bedrukt volgens uw ontwerp!

Doordachte ontwerpvoorbeelden

U wilt met uw ontwerp niet geheel vanaf “nul” beginnen? Geen probleem, Easymappen.nl geeft u de inspiratie!  Wij hebben voor u voor een groot aantal branches en thema’s standaard ontwerpen ontwikkeld, welke uiteraard allen aangepast kunnen worden aan uw persoonlijke huisstijl. Enkele thema’s noemen wij hier, zoals; gezondheid, ambachten, huizenbouw, auto, transport, sport, reizen, vakantie, huwelijk, zwangerschap, dokumenten, geld, verzekeringen, seminars, opleidingen, scholen, rapporten en nog veel meer.

Hoogwaardige bedrukking

Vanaf een oplage van 50 stuks worden onze producten in offsetdruk vervaardigd. Kleinere oplagen worden digitaal bedrukt. Bij digitaal druk vervallen een aantal tijdrovende productiestappen zoals bijvoorbeeld het belichten van de offsetplaten en films.

Om die reden is digitaal druk het ideale proces wanneer het snel moet en de oplage beperkt is.

In digitaal druk wordt altijd in full colour gedrukt, hetgeen betekend dat kleuren door ons omgezet worden in CMYK.

Voordelen digitaal druk

  • Bedrukking al vanaf oplage 1 mogelijk

  • Flexibiliteit in bedrukking, zoals kleine oplagen met drukwissels of personalisering (per stuk!)

  • Zeer korte levertijden mogelijk!

Bijzondere veredeling

Uw product, gedurende de gehele levertijd,  blijvend mooi dankzij hoogwaardige veredeling van het drukwerk met laminaat folie!

Bij Easymappen.nl behoort de veredeling van haar producten met folie laminaat tot de standaard bewerking! Daarmee onderscheiden onze ringbanden, ordners, cassettes en alle andere producten zich overduidelijk in de markt. Wij geven u de keuze uit diverse soorten laminaat zoals, glans, mat, krasvast mat of laminaat met een linnenstructuur. Daarmee voelen onze producten stuk voor stuk prettig aan en zijn beschermd tegen stof vuil en vocht! Dat is de kwaliteit van Easymappen.nl. 

Mechanieken

Bij Easymappen.nl gebruiken wij alleen de beste mechanieken die inmiddels miljoenen-voudig in onze ringbanden zijn toegepast. Beproefde kwaliteit, van het hoogste niveau, zowel voor de grotere als de kleine oplage. Daarin maakt Easymappen.nl geen onderscheid!

U heeft de keuze uit een groot aantal vulhoogtes en kunt u tevens kiezen uit 2 –of 4-rings varianten. Daarmee creëert u altijd een precies passende ringband of ordner voor uw presentatie.

Handige accessoires

Kijk bij het bestellen van uw ringband of ordner ook naar de extra opberg -en presentatie mogelijkheden. Optioneel kunnen (afhankelijk van productsoort en oplage) uw ringbanden en ordners worden voorzien van extra verstevigingen aan de buitenzijde (metalen randen) of kunt u in de rug een handig grijpgat laten aanbrengen wat het uitnemen uit de kast vergemakkelijkt. Verder kunt u de mappen laten voorzien van ingelaste visitekaart insteekvakjes, insteek drie hoeken ect.

Een overzicht van de extra toebehoren:

Grijpgat in de rug

Een ordner of ringband voorzien van een grijpgat in de rug is gemakkelijk uit de kast te nemen. Het gat wordt standaard afgewerkt met een metalen ring

Radosleuven voor meer stabiliteit
De praktische radosleuven in het voorplat van een ordner of een ringband maken dat het voorplat gefixeerd wordt op het mechaniek. Daarmee staat een ringband of ordner tevens een stuk stabieler in de kast.

Metalen randen voor extra bescherming

Wanneer ringbanden of ordners heel intensief worden gebruikt en uit de kast worden genomen, kan het aanbrengen van een metalen beschermrand aan de onderzijde of onder -en bovenzijde van toegevoegde waarde zijn.

Praktische insteekvakken

Rug intsteekvakken maken het mogelijk uw ordners te voorzien van wisselende inhoudsopgave. Visitekaart insteekvakjes aan de binnenzijde van uw ringband zijn een eenvoudige maar doeltreffende manier om uw ringband te personaliseren. Driehoekinsteekvakken zijn erg praktisch voor het opbergen of insteken van aanvullende brochures of brieven.

Papierneerdrukker

In onze ordners wordt een papierneerdrukker meegeleverd. Uw ordner staat daardoor altijd stabiel in de kast.

Heeft u nog vragen of suggesties?

Ondanks onze langdurige ervaring met de productie en levering van ringbanden en overige presentatiemiddelen, willen wij ons steeds blijven verbeteren. Uw mening, suggesties en feedback zijn dan ook zeer waardevol en stellen wij hoge prijs!

Deel uw vragen, wensen en suggesties met ons en mail deze naar:

info@easymappen.dnl

Hartelijk bedankt!

Team Easymappen.nl

Service & Contact

Heeft u vragen?

Wij zijn bereikbaar via:
info@easymappen.nl of
Tel. ++31 (0) 30 686 92 16

Ma.-Vr.: 8:30 - 17:00 uur
Of gebruik ons
Contactformulier

Uw voordelen
  • Afname vanaf oplage 1
  • Geleverd binnen 7-10 werkdagen
  • Inclusief basis controle bestanden
  • Gratis productie modellen
  • Gemakkelijk online opmaken
  • DTP service

Adresdaten

Easymappen.nl

Betuwehaven 8

3433 PV Nieuwegein

T 0031 (0)30 6869216

Mail info@easymappen.nl