Deze website gebruikt cookies om bepaalde functies mogelijk te maken en het aanbod te verbeteren. Indien u verder surft gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie

FAQ (veel gestelde vragen)

Zijn de prijzen inclusief bedrukking?

Ja. Alle prijzen zijn inclusief een 4-kleuren bedrukking (full colour). Kleine oplagen worden digtaal bedrukt. Grotere oplagen worden in offset bedrukt

Hoe lang is de productietijd?

Wij produceren en bedrukken onze producten uitsluitend volgens het ontwerp van de individuele klant. Elke order kent bij ons dus een ander design. Wij gebruiken bijvoorbeeld geen standaard witte ringbanden waarin een bedrukt papier wordt aangebracht . De productietijd voor ordners en ringbanden ligt rond de 5-7 werkdagen. Bij alle andere producten vind u de levertijd onder "specificaties" van het desbetreffende product.

 
Wat is het verschil tussen een "D"-mechaniek en een hefboom mechaniek??

"D "mechanieken worden toegepast in onze ringbanden. Deze mechanieken zijn compact en in een grote variëteit aan vulhoogtes en zowel in 2 -als 4-rings uitvoering verkrijgbaar.

Het hefboommechaniek is verkrijgbaar in 2 vulhoogtes en wordt toegepast in onze ordners. Het mechaniek kan d.m.v. een hefboom worden geopend en gesloten.


Waarom een ringband of ordner voorzien van een grijpgat?

Een grijpgat in de rug vergemakkelijkt het uit de kast halen van een van een ordner of ringband. Het grijpgat is altijd voorzien van een metalen ring.


Waarom metalen kantbeschermers toepassen?

Metalen kantbeschermers kunnen worden aangebracht aan de onderzijde of de onder -en bovenzijde van een ordner of ringband. Deze geven de ringband of ordner een extra bescherming, zeker wanneer sprake is van intensief gebruik.


Waarom worden de producten van Easymappen.nl voorzien van laminaatfolie?

Na de bedrukking worden de producten van Easymappen.nl voorzien van een laminaatfolie. Deze beschermd de producten tegen vervuiling en vochtinwerking en geeft de producten een duurzame uitstraling. bovendien gaan de producten absoluut langer mee. Er kan gekozen worden uit meerdere soorten laminaat elk met zijn eigen uitstraling.


Wachtwoord vergeten, wat nu?

Geen probleem. Ga naar de homepage en klik rechtsboven op "LOGIN" en vervolgen op "Heeft u uw wachtwoord vergeten?" U wordt gevraagd uw e-mail adres op te geven. Omgaand zenden wij u  dan per e-mail een nieuw wachtwoord toe. In uw profiel kunt dan het nieuwe wachtwoord opnemen.


Waarom een persoonlijk account maken?

Natuurlijk kunt u ook als gast uw ontwerp opmaken en inkopen op onze website. Wij zijn blij met uw bezoek aan onze website, of u nu wel of geen persoonlijk account heeft aangemaakt.
Maar met een account heeft u wel (een aantal) voordelen. U kunt uw ontwerpen bijvoorbeeld opslaan om daarna op een ander tijdstip te beslissen, uw ontwerp af te maken of om te bestellen.  
Een ander voordeel is dat uw klantgegevens veilig zijn opgeslagen en niet elke keer opnieuw hoeven te worden opgegeven.
Als dank hebben wij voor onze klanten regelmatig aanbiedingen of aardige presentjes..


Ik wil graag contact opnemen, waar kan ik dat het beste doen?

Wij helpen u graag. Stuur eenvoudig een e-mail naar info@easymappen.nl en wij antwoorden omgaand.
Vermeld in uw e-mail altijd uw naam, telefoonnummer en adresgegevens zodat wij u gemakkelijk kunnen bereiken. Gaat uw vraag over een opdracht vermeld dan in elk geval ook het opdrachtnummer.


Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Het enige waar wij niet " easy" mee omgaan zijn uw persoonlijke gegevens! Ter bescherming van uw persoonlijke gegevens gebruiken wij de hoogste standaard met een versleuteling van 128 Bit. Dezelfde hoge standaard welke ook de banken gebruiken. De gegevens van uw creditcard worden bij ons niet opgeslagen, zodat u ook daarmee bij ons veilig betalen kunt.

Zie hiervoor ook ons privacy beleid 


Welke betaalmogelijkheden zijn beschikbaar?

Wij vinden het belangrijk dat u bij ons veilig, snel en eenvoudig uw betaling kunt afwikkelen.
Wij bieden de volgende mogelijkheden:

 • Ideal (= betaling via uw eigen bankrekening)
 • Vooruitbetaling
 • Visa
 • Mastercard
 • PayPal 


Wat is de minimum bestel oplage?

Wij kennen bij de meeste producten geen minimumoplage.
Al onze klanten zijn voor ons even belangrijk; of de bestelling nu 1 ringband betreft of 1.000!

Welke afbeeldingen kan ik gebruiken bij de opmaak in de Easymappen opmaak module?

De volgende bestands typen kunt u in onze opmaakmodule uploaden: JPG, TIF of PDF.
Houdt bij de keuze van uw afbeeldingen rekening met de kwaliteit. De resolutie voor een goed resultaat moet bij voorkeur minimaal 300 dpi zijn. De resolutie kunt u in een programma zoals Adobe Photoshop gemakkelijk controleren en aanpassen. .
De maximale grootte van een bestand mag overigens niet meer dan 20 MB bedragen.

Welk kleurprofiel moet ik gebruiken voor mijn afbeeldingen?

Voordat u uw bestand upload, moet dit zijn omgezet naar CMYK. Als kleurprofiel adviseren wij ISO Coated v2 of ISO Coated v2 300, welke u kosteloos van de website van  ECI (www.eci.org) kunt downloaden.
Zover u de conversie naar CMYK niet zelf kunt doen, nemen wij dit van u over. Houdt u er in dat geval wel rekening mee dat deze conversie volledig geautomatiseerd verloopt en dat kleur afwijkingen niet altijd te voorkomen zijn.

Hoe functioneert de gegevensoverdracht bij Easymappen professional?

Binnen  Easymappen professional kunt u uw eigen PDF van uw ontwerp direct uploaden.U gebruikt voor het ontwerp de werktekeningen welke u bij de desbetreffende producten vindt. Aan de hand van de werktekening kunt u vervolgens zelf uw ontwerp maken in uw gebruikelijke grafische programma zoals QuarkXPress, Indesign etc. De bestanden voor bedrukking kunt u vervolgens gemakkelijk in het orderproces uploaden of toevoegen aan een reeds opgeslagen offerte.   

Aan welke eisen moet het PDF voor bedrukking voldoen??

Bij voorkeur is het PDF opgemaakt in CMYK als PDF/X-1a. Dit zorgt voor de nodige zekerheid: de resultaten van de conversie van RGB naar CMYK of steunkleur, transparanties, zijn bepaald en worden niet meer veranderd.
Uiteraard accepteren wij ook bestanden met RGB kleuren, steunkleur en transparanties. Deze worden echter na het uploaden van de bestanden door ons automatisch en volgens een standaard proces omgezet naar CMYK. Houdt er rekening mee dat dit kan leiden tot niet te vermijden kleurverandering of ongewilde effecten bij het reduceren van transparanties. Wij kunnen hiervoor geen verantwoordelijkheid nemen.

Service & Contact

Heeft u vragen?

Wij zijn bereikbaar via:
info@easymappen.nl of
Tel. ++31 (0) 30 686 92 16

Ma.-Vr.: 8:30 - 17:00 uur
Of gebruik ons
Contactformulier

Uw voordelen
 • Afname vanaf oplage 1
 • Geleverd binnen 7-10 werkdagen
 • Inclusief basis controle bestanden
 • Gratis productie modellen
 • Gemakkelijk online opmaken
 • DTP service

Persoonlijk advies

Is uw vraag niet beantwoord? Neem gerust contact met ons op!

Easymappen.nl Service Team

(Ma.-Vr.) 8:30 - 17:00 uur,

Telefoon: +31 (0) 30 686 92 16

E-Mail: info@easymappen.nl