Heeft u vragen?

Wij zijn bereikbaar via:
info@easymappen.nl of
Tel. +31 (0) 30 686 92 16

Ma.-Vr.: 8:30 – 17:00 uur

Easymappen.nl
Smaragdweg 14
5527 LB Hapert

E-mail:

BELANGRIJKE MEDEDELING:

I.v.m. de Coronacrisis zullen wij uit zorg voor onze medewerkers onze productie tijdelijk beperken. Orders worden in behandeling genomen maar vertragen in levertijd. Belt u gerust voor informatie!

Bedrijfsleiding Erik Moeskops / Ron de Jong
Kamer van Koophandel 17073978
BTW nummer NL800537567B01

Bank Rabobank t.n.v. Moeskops Grafisch

IBAN NL62 RABO 0107 5277 07

BIC RABONL2U

Easymappen.nl is een activiteit van:
GoodID bv
Smaragdweg 14
5527LB Hapert
Telefoon +31 (0)497 382 344 

The settlement of the website via credit card takes place:

HUELLEMANN & STRAUSS ONLINESERVICES S.à r.l. 1,
Place du Marché
L-6755 Grevenmacher
R.C.S. Luxembourg B 144133 
E-Mail: info @ hso-services.com 

CEO:
Dipl. Vw. Mirko Hüllemann
Heiko Strauß

 

Disclaimer

Easymappen.nl stelt het op prijs dat u deze website bezoekt. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling van de informatie op onze website en controleren regelmatig de juistheid, de actualiteit en de volledigheid hiervan.

Aansprakelijkheid
Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Easymappen.nl behoudt zich het recht om op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud van de site en de benodigde software te wijzigen, te actualiseren of aan te vullen. Easymappen.nl sluit aansprakelijkheid uit voor elke directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met:
– het gebruik van deze website;
– het gebruik van informatie van deze website.
Auteursrecht
Auteursrechtelijk beschermde teksten op deze site mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming van Easymappen.nl.
Externe links 
Deze site bevat links naar externe websites. Easymappen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. Deze sites kennen een eigen disclaimer, waarnaar wij bij deze verwijzen.
Onjuistheden
Easymappen.nl stelt het op prijs als onjuistheden op de site worden gemeld. Deze kunnen net als suggesties voor verbetering en vragen over onze dienstverlening worden doorgegeven via info@easymappen.nl. Daarvoor bij voorbaat onze hartelijke dank!