Zijn de prijzen inclusief bedrukking?

Ja. Alle prijzen zijn inclusief een 4-kleuren bedrukking (full colour). Kleine oplagen worden digtaal bedrukt. Grotere oplagen worden in offset bedrukt

Hoe lang is de productietijd?

Wij produceren en bedrukken onze producten uitsluitend volgens het ontwerp van de individuele klant. Elke order kent bij ons dus een ander design. Wij gebruiken bijvoorbeeld geen standaard witte ringbanden waarin een bedrukt papier wordt aangebracht . De productietijd voor ordners en ringbanden ligt rond de 15 werkdagen.

 
Wat is het verschil tussen een “D”-mechaniek en een hefboom mechaniek??

“D “mechanieken worden toegepast in onze ringbanden. Deze mechanieken zijn compact en in een grote variëteit aan vulhoogtes en zowel in 2 -als 4-rings uitvoering verkrijgbaar.

Het hefboommechaniek is verkrijgbaar in 2 vulhoogtes en wordt toegepast in onze ordners. Het mechaniek kan d.m.v. een hefboom worden geopend en gesloten.


Waarom een ringband of ordner voorzien van een grijpgat?

Een grijpgat in de rug vergemakkelijkt het uit de kast halen van een van een ordner of ringband. Het grijpgat is altijd voorzien van een metalen ring.


Waarom metalen kantbeschermers toepassen?

Metalen kantbeschermers kunnen worden aangebracht aan de onderzijde of de onder -en bovenzijde van een ordner of ringband. Deze geven de ringband of ordner een extra bescherming, zeker wanneer sprake is van intensief gebruik.


Waarom worden de producten van Easymappen.nl voorzien van laminaatfolie?

Na de bedrukking worden de producten van Easymappen.nl voorzien van een laminaatfolie. Deze beschermd de producten tegen vervuiling en vochtinwerking en geeft de producten een duurzame uitstraling. bovendien gaan de producten absoluut langer mee. Er kan gekozen worden uit meerdere soorten laminaat elk met zijn eigen uitstraling.


Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Het enige waar wij niet ” easy” mee omgaan zijn uw persoonlijke gegevens! Ter bescherming van uw persoonlijke gegevens gebruiken wij de hoogste standaard met een versleuteling van 128 Bit. Dezelfde hoge standaard welke ook de banken gebruiken. De gegevens van uw creditcard worden bij ons niet opgeslagen, zodat u ook daarmee bij ons veilig betalen kunt.

Zie hiervoor ook ons privacy beleid 


Wat is de minimum bestel oplage?

Wij kennen bij de meeste producten een minimum oplage van 20.

Welke afbeeldingen kan ik gebruiken bij de opmaak

Houdt bij de keuze van uw afbeeldingen rekening met de kwaliteit. De resolutie voor een goed resultaat moet bij voorkeur minimaal 300 dpi zijn. De resolutie kunt u in een programma zoals Adobe Photoshop gemakkelijk controleren en aanpassen. .
De maximale grootte van een bestand mag overigens niet meer dan 20 MB bedragen.

Welk kleurprofiel moet ik gebruiken voor mijn afbeeldingen?

Voordat u uw bestand upload, moet dit zijn omgezet naar CMYK. Als kleurprofiel adviseren wij ISO Coated v2 of ISO Coated v2 300, welke u kosteloos van de website van  ECI (www.eci.org) kunt downloaden.
Zover u de conversie naar CMYK niet zelf kunt doen, nemen wij dit van u over. Houdt u er in dat geval wel rekening mee dat deze conversie volledig geautomatiseerd verloopt en dat kleur afwijkingen niet altijd te voorkomen zijn.

Aan welke eisen moet het PDF voor bedrukking voldoen??

Bij voorkeur is het PDF opgemaakt in CMYK als PDF/X-1a. Dit zorgt voor de nodige zekerheid: de resultaten van de conversie van RGB naar CMYK of steunkleur, transparanties, zijn bepaald en worden niet meer veranderd.
Uiteraard accepteren wij ook bestanden met RGB kleuren, steunkleur en transparanties. Deze worden echter na het uploaden van de bestanden door ons automatisch en volgens een standaard proces omgezet naar CMYK. Houdt er rekening mee dat dit kan leiden tot niet te vermijden kleurverandering of ongewilde effecten bij het reduceren van transparanties. Wij kunnen hiervoor geen verantwoordelijkheid nemen.