jouw TABBLADEN A4 op maat

Representatieve tabbladensets, bedrukt met uw ontwerp en uitgevoerd in de meest duurzame kwaliteit. Bij Easymappen.nl ook altijd afgewerkt met laminaat naar keuze!

Materiaal: 300 grs Sulfaatkarton

Bedrukking: Fullcolor

Formaat: 21,5/23,0 x 29,7 cm (tabbreedte 1,5 cm) 

Bijzonderheden: Passend voor ringbanden/inhoud A4

Uitvoering:

Van 4 tot 12-delig en voorzien van 2 of 4 boorgaten naar keuze.

Veredeling:

Tabbladen van Easymappen.nl worden altijd voorzien van een laminering naar keuze. De tabbladen blijven hierdoor ook na lange tijd nog representatief. Kies voor de kwaliteit van Easymappen.nl!

 

BEREKEN DE PRIJS TABBLADEN A4

Tabbladen A4 op maat

Uw presentatie top georganiseerd! Uw presentatie is pas echt af met tabbladen van Easymappen.nl. Bedrukt volgens uw ontwerp en duurzaam veredeld met mat -of glanzend laminaat. Samen met de door u bestelde ringbanden of ordners vormen de tabbladen dan een prachtige eenheid. Desgewenst hengen wij de tabbladen voor u in de bestelde ringbanden of ordners.

Bedrukte tabbladen vanaf slechts 20 sets!

Bij Easymappen.nl geen hoge minimum oplagen! Bestellen bij Easymappen.nl is bestellen zonder risico. Mocht het nodig zijn, dan kunt u bij Easymappen.nl altijd terugvallen op een ervaren team van specialisten. Dat is topkwaliteit in producten en topkwaliteit in service. Dát is Easymappen.nl. Is uw vraag in onze webshop niet beantwoord, of is het door u gewenste formaat niet beschikbaar. Mail gerust naar info@easymappen.nl en wij maken een offerte op maat!